Caravana Cemacon 2015 Sibiu

08 decembrie 2015

Sibiul a fost o gazdă bună a Caravanei CEMACON. Specialiștii celui mai dinamic producător de blocuri ceramice din România au susținut prezentări de produse și au răspuns întrebărilor venite din partea audienței, formată din 200 de distribuitori, constructori, meșteri, dezvoltatori și arhitecți.

După ce invitații au descoperit cât de ușor se poate construi inteligent și evoluat cu produse de zidărie autohtone, din gama EVOCERAMIC, au urmat momentele de bună dispoziție. Mihai Mărgineanu a susținut un concert și a încercat să calculeze greutatea sa în cărămizi CEMACON, iar binecunoscutul actor de comedie Gheorghe Ifrim ne-a amuzat cu un show de stand-up comedy.

Pentru a vedea mai multe fotografii faceți click aici.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/MEtlNVGhwDg" frameborder="0" allowfullscreen="allowfullscreen"></iframe>

Politica de confidentialitate si Conditiile de utilizare au fost actualizate incepand cu data de 24 aprilie 2018 conform legislatiei in vigoare dar si pentru a va oferi cea mai buna experienta cand ne vizitati website-ul. Sunt de acord. Nu sunt de acord.