CARAVANA CEMACON 2017, eveniment dedicat performantei

Toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, nestiind ca adevarata fericire este drumul abrupt pana acolo si provocarea de a merge mai departe”. Gabriel Garcia Marquez

Am avut ocazia vineri, in cadrul Caravanei CEMACON 2017, sa ne reintalnim cu cei mai importanti parteneri ai nostri, pentru a ne uita…dincolo de mai sus. Am urcat EVEREST-ul nostru si ne uitam din varf, spre noi perspective.

Suntem deja la a 5-a editie a evenimentului, fapt care s-a resimtit in nivelul ridicat al interesului manifestat de catre invitati, distribuitori, constructori, arhitecti, dezvoltatori. Ziua a debutat cu Conferinta de Business, unde s-a discutat performantele din 2016 si directia strategica pentru 2017. L-am avut alaturi de noi pe Andrei Gosu, CEO Ascendis, care a venit cu informatii utile despre cum sa iti motivezi echipele.

Si cum anul acesta deviza noastra este sa tintim tot mai sus, in cadrul cocktail-ului, David Neacsu, primul alpinist roman care a atins varful Everestului, ne-a spus povestea succesului sau, bazat in primul rand pe ambitie si o echipa puternica.

Partenerii care ating performanta cu CEMACON au aflat care sunt noutatile Programului de Incentive din 2017 si destinatiile propuse pentru anul acesta.

Carla’s Dreams au fost pe lista invitatilor surpriza si ne-au facut sa ne bucuram de un concert pe cinste.

Sa ne revedem cu bine in 2018!”

 

Puteți vedea imagini de la eveniment: Conferința de Business 2017 si Eveniment

Fotografii realizate de: Vizi - photographer

Politica de confidentialitate si Conditiile de utilizare au fost actualizate incepand cu data de 24 aprilie 2018 conform legislatiei in vigoare dar si pentru a va oferi cea mai buna experienta cand ne vizitati website-ul. Sunt de acord. Nu sunt de acord.