CEMACON a obtinut o crestere de 65% a profitului operational in primul semestru al anului 2017.

08 august 2017

In primele 6 luni ale anului, CEMACON a obtinut un profit operational de 10,15 milioane lei, in crestere cu 65% fata de aceeasi perioada a anului trecut si un profit net de 5,2 milioane lei.

“Rezultatele primelor 6 luni sunt bune. Avem un avans de 65% a profitului operational raportat la aceeasi perioada a anului 2016 si profit net de 5,2 milioane lei.

Pentru anul acesta ne concentram pe consolidarea afacerii, dat fiind faptul ca, in 2016, CEMACON a atins plafonul maxim de vanzari cantitative. Utilizam integral capacitatea de productie a celor doua fabrici, motiv pentru care, pentru 2017 am mizat pe cresterea calitativa si valorica a pietei, cu un ritm mai accelerat decat evolutia in volum” a declarat Liviu Stoleru, Director General si Presedinte al Consiliului de Administrație CEMACON SA. 

Politica de confidentialitate si Conditiile de utilizare au fost actualizate incepand cu data de 24 aprilie 2018 conform legislatiei in vigoare dar si pentru a va oferi cea mai buna experienta cand ne vizitati website-ul. Sunt de acord. Nu sunt de acord.