Cemacon, câștigător la European Business Awards

09 septembrie 2016

În toamna acestui an, CEMACON a fost desemnat Campion Național în cadrul European Business Awards, cea mai importantă competiție de business din UE. Astfel, CEMACON a fost recunoscut drept una dintre cele mai de succes companii din Europa. La competiție au participat 32.000 de firme din 33 de țări de pe vechiul continent, firme care au fost evaluate de un juriu independent în funcție de cele peste 227.000 de voturi acordate.

Din juriul care a premiat companiile au făcut parte oameni de afaceri, antreprenori, politicieni, profesori universitari și lideri ai comunității internaționale de business. Criteriile în funcție de care a fost alcătuit palmaresul au fost trei, activitatea fiecărei firme fiind evaluată pe baza inovației, eticii și succesului ei. .

Premiile European Business, sponsorizate de RSM, a șasea companie globală de audit și consultanță fiscală din lume, au fost create în scopul recunoașterii și promovării excelenței în afaceri și bunelor practici în comunitatea de business din UE.

Politica de confidentialitate si Conditiile de utilizare au fost actualizate incepand cu data de 24 aprilie 2018 conform legislatiei in vigoare dar si pentru a va oferi cea mai buna experienta cand ne vizitati website-ul. Sunt de acord. Nu sunt de acord.