CEMACON concureaza pentru titlul de National Public Champion in cadrul celei mai importante competitii de business din UE, European Business Awards.

13 ianuarie 2017

Etapa concursului din momentul de fata presupune votul publicului cu privire la video-ul de prezentare al companiei. Cu cat mai multe voturi adunate, cu atat mai multe sanse de castig.

Va invitam sa il urmariti si speram ca, daca sustineti povestea CEMACON, sa ne acordati votul dumneavoastra.

Cum se voteaza?

Sunt 3 simpli pasi de urmat:

  1. Accesand link-ul de mai jos, veti ajunge pe pagina oficiala European Business Awards. Va aparea video-ul nostru, iar langa aceasta exista un camp unde trebuie sa completati adresa dvs. de email, apoi sa apasati butonul de vot www.businessawardseurope.com/vote/detail-new/the-elite-award-for-growth-strategy-of-the-year/19858  2. Conectati-va pe contul de email pe care l-ati folosit cand ati votat si veti primi un email oficial din partea organizatorilor
  3. Apasati link-ul din corpul email-ului, iar in acest fel procesul de votare este complet.

Prima etapa a votului public se inchide in data de 1 Martie 2017.

Multumim pentru incredere si sprijin!

Politica de confidentialitate si Conditiile de utilizare au fost actualizate incepand cu data de 24 aprilie 2018 conform legislatiei in vigoare dar si pentru a va oferi cea mai buna experienta cand ne vizitati website-ul. Sunt de acord. Nu sunt de acord.