CEMACON - rezultate record în primul semestru al anului 2018

03 septembrie 2018

In primele 6 luni ale anului 2018 CEMACON a inregistrat o crestere a cifrei de afaceri nete cu 41% comparativ cu perioada similara a anului 2017, marcand un profit operational de 21,06 milioane lei si un profit net de 13,70 milioane lei.

“Operational, fabricile au mers excelent, investitiile in cresterea calitatii si eficientizare au fost implementate bine, iar efectele pozitive au fost imediate. Strategia comerciala a permis imbunatatirea consistenta a marjelor de vanzare; vindem mai eficient logistic, iar valoarea adaugata ce rezulta din sortimentatie determina marje mai mari”, a declarat Liviu Stoleru, Directorul General si Presedinte al Consiliului de Administratie CEMACON SA.

Avand in vedere ca perspectiva contextului de piata nu a confirmat o parte din premisele si scenariul bugetar prevazute in 2017, cererea de zidarie din piata fiind mai mare, cu mult peste oferta, imbunatatirea pretului si a marjelor de vanzare au fost favorizate consistent. Acestea toate au marcat pozitiv rezultatul record inregistrat in primul semestru al anului curent.

 

Politica de confidentialitate si Conditiile de utilizare au fost actualizate incepand cu data de 24 aprilie 2018 conform legislatiei in vigoare dar si pentru a va oferi cea mai buna experienta cand ne vizitati website-ul. Sunt de acord. Nu sunt de acord.