CEMACON si-a dublat profitul net dupa primele 9 luni fata de aceeasi perioada a anului 2016

09 noiembrie 2017

In primele 9 luni ale anului, CEMACON a obtinut un profit net de 13,8 milioane lei, dublu fata de cel din aceeasi perioada a anului precedent, la o cifra de afaceri in crestere cu 2%.

“Primele 9 luni ale anului au fost foarte dinamice la nivelul consumului de blocuri ceramice, cu perioade in care cererea a depasit oferta, in special in trimestrul III. Utilizand in proportie de 100% capacitațile de productie ale ambelor fabrici, am crescut prin eficientizare.

Astfel, la o cifra de afaceri similara cu cea obtinuta in primele 9 luni din 2016, am gasit solutii sa dublam nivelul profitului net, la 13,8 milioane lei, raportat la aceeasi perioada a anului trecut.” a declarat Liviu Stoleru, Director General si Presedinte al Consiliului de Administratie CEMACON SA. 

Politica de confidentialitate si Conditiile de utilizare au fost actualizate incepand cu data de 24 aprilie 2018 conform legislatiei in vigoare dar si pentru a va oferi cea mai buna experienta cand ne vizitati website-ul. Sunt de acord. Nu sunt de acord.