CEMACON - un prim trimestru solid, cu o profitabilitate care fructifica contextul de piata pozitiv

11 mai 2018

Primul trimestru a adus pentru CEMACON beneficiile eforturilor de diferentiere si inovare de produs derulate in ultimii ani, inregistrand la data de 31 Martie 2018 un profit operational de 9,35 milioane lei si un profit net de 6,18 milioane lei.

Intr-un context de piata favorabil, bazandu-se pe cresterea solida si pe cele 2 facilitati de productie care functioneaza la capacitate maxima, CEMACON estimeaza pentru 2018 o cifra de afaceri de 120 milioane lei si un profit net de minim 11 milioane.

„Efectele restructurarii datoriilor bancare, acumulate ca urmare a construirii celei mai mari fabrici de blocuri ceramice din tara, investitie inceputa inainte de criza si inaugurata in plin colaps al cererii de materiale de constructii, in 2010, adica reechilibrarea bilantiera si recapitalizarea companiei au facut posibila transformarea CEMACON in al doilea jucator din piata si in una din cele mai performante si solide companii din Romania”, a declarat Liviu Stoleru, Director General si Presedinte al Consiliului de Administratie CEMACON SA.

Politica de confidentialitate si Conditiile de utilizare au fost actualizate incepand cu data de 24 aprilie 2018 conform legislatiei in vigoare dar si pentru a va oferi cea mai buna experienta cand ne vizitati website-ul. Sunt de acord. Nu sunt de acord.