Inovație și istoric

 

Știm cât de greu este să construiești. Să faci rost de fiecare autorizație, apoi să pui cărămidă peste cărămidă și să vezi cum simple materiale de construcții, puse pe mâinile potrivite, se transformă treptat într-o locuință.

Știm ce înseamnă să transformi un proiect în ceva real, cum să faci dintr-o schiță desenată pe o foaie de hârtie, o casă. Știm că e nevoie de multă muncă și că nu e loc de niciun compromis.

La CEMACON, înțelegem perfect ce înseamnă domeniul construcțiior. Cu asta ne ocupăm de peste 49 de ani. Iar în acești 49 de ani, nici noi, ca și tine, nu am făcut niciun compromis. Am învățat că nu există decât un singur mod prin care putem dezvolta cele mai evoluate soluții de zidărie. Și am făcut din inovație, o obsesie și, în același timp, principiul de bază în procesul de proiectare a cărămizilor pe care le fabricăm.

Investim constant în cercetare și în dezvoltare pentru a dezvolta soluții inovatoare pentru construcții eficiente. Cărămizile din noua gamă EVOCERAMIC îmbină inovația cu tehnologia de ultimă oră pentru a oferi performanțe superioare celorlalte produse de pe piață, fie că e vorba despre un consum mai mic de mortar, reducerea risipei de materiale sau eficiență termică sporită.

La CEMACON, credem în construcții evoluate. De aceea, în fiecare zi, ne suflecăm mânecile și muncim cu aceeași pasiune pentru lucrul bine făcut.

 

Politica de confidentialitate si Conditiile de utilizare au fost actualizate incepand cu data de 24 aprilie 2018 conform legislatiei in vigoare dar si pentru a va oferi cea mai buna experienta cand ne vizitati website-ul. Sunt de acord. Nu sunt de acord.