Misiune viziune

Misiune 

La CEMACON credem în construcții evoluate.

De aceea, investim constant în tehnologie și cercetare pentru a dezvolta produse unice, care aduc un real avantaj celor care le folosesc. Pentru noi, inovația este un fel de a fi. Rolul nostru este acela de a găsi soluții noi, superioare și de a seta tendințe pe piața blocurilor ceramice.

Am dezvoltat produsele din noua gamă EVOCERAMIC, care îmbină inovația cu tehnologia de ultimă oră; am creat solutii performante pentru oameni si constructii performante, inteligente.

 

Viziune

Vrem să devenim lider incontestabil pe piața de cărămizi din România, iar CEMACON să fie sinonim pentru construcții evoluate.

Pentru a ne atinge acest obiectiv, ne-am stabilit un parcurs bazat pe o creștere durabilă și sustenabilă, în care ținem cont de un set de valori esențiale:

  • Inovație: investim constant în tehnologie și cercetare pentru a dezvolta produse unice, evoluate. Inovam in toate aspectele muncii noastre.
  • Creativitate: ne inspirăm din viața și activitatea clienților noștri, tocmai pentru a putea găsi soluții care să ușureze munca celor care ne folosesc produsele.
  • Performanță: pentru acționarii și clienții noștri, prin rezultatele companiei, la nivel de produs, echipă și atitudine.
  • Curaj: credem în ceea ce facem și nu ne ferim de nicio provocare.
  • Mediu: folosim materii prime naturale pentru fabricarea produselor noastre și încurajăm soluțiile ecologice în construcții care să permită ridicarea de clădiri verzi.
  • Responsabilitate: suntem parte din comunitate și dăm înapoi acesteia ajutorul pe care-l primim din partea ei.
  • Distracție: lucrurile cu adevărat bune se fac cu pasiune și determinare, dar și cu zâmbetul pe buze.
Politica de confidentialitate si Conditiile de utilizare au fost actualizate incepand cu data de 24 aprilie 2018 conform legislatiei in vigoare dar si pentru a va oferi cea mai buna experienta cand ne vizitati website-ul. Sunt de acord. Nu sunt de acord.