Evenimentul anual marca CEMACON

02 noiembrie 2018

A 6-a editie a evenimentului anual CEMACON a fost cel mai potrivit prilej pentru a ne intalni cu invitatii nostri, distribuitori, arhitecti, constructori si dezvoltatori din intreaga tara.

In prima parte a zilei am discutat despre performantele atinse impreuna in ultimele 18 luni, iar Cristian Hostiuc, director editorial Ziarul Financiar, ne-a prezentat informatii utile despre starea economiei si a business-ului din Romania in 2018.

La evenimentul de gala, 600 de invitati au urmarit un talk show live sustinut de jurnalistii Liviu Mihaiu, Cristian Hostiuc si Directorul General CEMACON, Liviu Stoleru.

O surpriza pregatita pentru invitati a fost dezvaluirea premiilor din cadrul celui mai mare program de incentivare al distribuitorilor din industria de profil din Romania. Zile de vis in stil american in orasul ce nu doarme niciodata, New York, participarea la Campionatul Mondial de Raliu din Portugalia, alaturi de Bogdan Marisca, experienta unui concert live sustinut de Sir Elton John in Viena si descoperirea unui oras fabulous precum Valencia sunt premiile pregatite pentru partenerii cu cele mai bune rezultate.

Seara a fost incheiata cu un show pe cinste sustinut de band-ul Damian & Brothers.

Sa ne revedem cu acelasi entuziasm si in 2019!

Intreaga galerie cu poze de la eveniment o puteti vizualiza AICI

Fotografii realizate de: Raluca Ciornea. Photographer

Politica de confidentialitate si Conditiile de utilizare au fost actualizate incepand cu data de 24 aprilie 2018 conform legislatiei in vigoare dar si pentru a va oferi cea mai buna experienta cand ne vizitati website-ul. Sunt de acord. Nu sunt de acord.