Modelul de restructurare Cemacon a fost tema unei mese rotunde

27 iunie 2016

CEMACON, in parteneriat cu Bursa de Valori București, a organizat o masă rotundă, la care au participat investitori și analiști, în cadrul căreia a fost prezentată restructurarea CEMACON ca model de succes și bune practici a unui emitent al BVB.

Pe parcursul întâlnirii, Liviu Stoleru, CEO și Președinte al Consiliului de Administrație, alături de Daniel Șologon, Director Financiar, a relatat povestea restructurării companiei, a detaliat provocările cu care s-a confruntat pe parcursul acesteia, de la situația financiară precară până la resursa umana nepregatita pentru schimbare, și soluțiile pe care le-a aplicat - restructurarea operațională și cea financiară, lansarea unui nou portofoliu de produse și strategia comercială îndrăzneață. Un alt subiect discutat a fost potențialul de creștere sustenabilă al companiei în următorii cinci ani, iar cei prezenți au contribuit cu idei și întrebări.

Interesul ridicat manifestat de specialiști față de acest eveniment a demonstrat nevoia de a comunica experiența de management acumulată de companie de la începutul procesului de restructurare, dând echipei CEMACON un motiv în plus pentru a fi încrezătoare în propriile forțe.

Politica de confidentialitate si Conditiile de utilizare au fost actualizate incepand cu data de 24 aprilie 2018 conform legislatiei in vigoare dar si pentru a va oferi cea mai buna experienta cand ne vizitati website-ul. Sunt de acord. Nu sunt de acord.